Custom Made, op maat gemaakt voor jou!

Ontwerp je eigen golfartikel of laat onze creatieve ontwerpers een origineel voorstel maken.

Custom made golfartikelen

Verras jouw golfende zakenrelaties met een op maat gemaakt, promotioneel golfgeschenk. Deze artikelen zijn geheel volgens je eigen wensen en eisen te fabriceren. Voorzien van het eigen logo of tekst maak je een onvergetelijke indruk tijdens je golfdag of toernooi. Ontwerp de artikelen zelf of laat de creatieve ontwerpers van Profore een origineel ontwerp maken.

Onze collectie ​Custom Made

Golfhandschoenen op maat gemaakt

Denk aan bijvoorbeeld golfhandschoenen, all-over bedrukt in fullcolour met je eigen ontwerp. De custom made golfhandschoenen zijn vanaf 100 stuks verkrijgbaar in kunstleder of echt Cabretta leder. De bedrukking aan de bovenzijde is in heldere pms-kleuren, van rand tot rand van de golfhandschoen. De basiskleur van de handschoen is wit of zwart.

Leverbaar in alle maten. Alle dames, heren en kindermaten. In linker- én rechtshandige uitvoering. Op te geven bij bestelling…

Geheel volgens jouw eigen ontwerp en idee. Maak zelf een ontwerp of stuur ons je logo en laat ons creatieve team een origineel voorstel maken voor je geheel eigen golfhandschoenen: offerte@profore.com

Golftassen met je eigen naam en logo

Hét specialisme van Profore Golf & Business is de productie van custom made golftassen. Een golftas in de huisstijl van jouw bedrijf is een doorlopende blikvanger op en naast de golfbaan. Exclusief voor jou ontworpen is een custom made golftas een opvallend visitekaartje op elke golfbaan. En: de golftassen zijn per stuk te bestellen! Vanaf 1 exemplaar dus, in nylon, PU leder maar ook in diverse echte leersoorten! Er zijn tot wel 13 posities beschikbaar op de golftassen om jouw logo, eigen naam, tekst, illustratie of landenvlag te borduren. Geheel volgens je eigen ontwerp en idee. Maak zelf een ontwerp of stuur ons je logo en laat ons creatieve team een origineel voorstel maken voor jouw geheel persoonlijke golftas: offerte@profore.com

De productie van onze custom made golftassen vindt plaats in de fabriek in het Verre Oosten. Vandaar dat de levertijd ca. 45 werkdagen is (afhankelijk van de gekozen transportwijze). Voor de correcte uitvoering van jouw eigen golftas wordt vóór productie altijd een proef gemaakt ter controle. Pas na akkoord van deze proef zullen de custom made golftassen daadwerkelijk in elkaar gezet worden en verstuurd.

Golfparaplu’s op maat gemaakt

Ontwerp een custom made golfparaplu geheel naar je eigen inzicht. Of het nu een kleine opvouwbare paraplu, een wandel- of stadsparaplu of een zitparaplu betreft.

Ook grote sport- of stormvaste golfparaplu’s zijn geschikt om er een ingetogen, creatief, uitbundig of actiematig ontwerp op te printen. Met keuze uit één of meer van de vele beschikbare maatwerk opties kunt u een onderscheidende paraplu ontwerpen met een bijzonder hoog afwerkingsniveau en een unieke uitstraling voor jouw organisatie, product of merk.

Door het gebruik van digitale technieken is het bedrukken van elk ontwerp op het parapludoek mogelijk. Foto’s, tekeningen of een doorlopend ontwerp voor over het gehele doek. Combineer de panelen in verschillende kleuren. Ook is het mogelijk het hele parapludoek in specifieke pantone kleur(en) te vervaardigen.

Onderdelen als het parapludoek, het handvat en de steel zijn uit te voeren in bijpassende kleuren, zodat jouw originele ontwerp al van afstand herkenbaar is. Er is een groot aantal onderdelen in standaardkleuren leverbaar, vanaf bepaalde minimum oplages is elk onderdeel van de golfparaplu uit te voeren in je eigen pantone-kleuren. Vraag ons team naar de mogelijkheden!

De productie van onze custom made golfparaplu’s vindt plaats in de fabriek in het Verre Oosten. Vandaar dat de levertijd tussen de 6-12 weken is (afhankelijk van de gekozen transportwijze). Voor de correcte uitvoering van jouw eigen paraplus wordt vóór productie altijd een productiesample gemaakt ter controle. Pas na akkoord van dit proefmodel zullen de custom made paraplu’s daadwerkelijk in elkaar gezet worden en verstuurd.

50 stuks is het minimaal af te nemen aantal paraplu’s, afhankelijk van de gekozen uitvoering kan het minimum te bestellen aantal in sommige gevallen 100 stuks zijn.

Wat doen wij met joUw logo?

Golftas met naam

Er zijn inmiddels 13 modellen golftassen, zowel draag-, trolly- als tourtassen. De golftassen kunnen geheel in eigen stijl worden uitgevoerd/geproduceerd. Bepaal zelf het materiaal en de kleuren!

Custom Bag Tags

Golftas bagtags worden bij Profore Golf & Business in eigen huis gemaakt en bedrukt. Met jouw logo & foto’s van de golfbaan, of met de individuele namen van leden van je club of deelnemers aan je evenement.

custom-made-paraplu-maken-2021

Je eigen Golfparaplu

Ontwerp een golfparaplu geheel naar eigen inzicht. Onze op maat gemaakte golfparaplu’s zijn geschikt om er een ingetogen, creatief, uitbundig of actiematig ontwerp met jouw logo op te printen.

schets van een op maat gemaakte golftas met logo, naam en landenvlag

Stuur ons je logo voor een vrijblijvend voorstel

Stuur ons jouw logo (in vectorformaat) en vertel ons team je wensen, dan maken wij daarmee een gratis ontwerp voor jouw eigen custom made golfartikel!

Voor jouw golfteam, bedrijf, golfclub of organisatie.

Bel 033-433 78 32 of mail ons team via offerte@profore.com

Meer weten over Custom Made of direct een ontwerp?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de custom made golf give-aways of relatiegeschenken op deze pagina. Voor je golfteam, bedrijf, golfclub of organisatie.

Winkelwagen