Goede voorbereiding: het halve werk!

bitmap-of-vector-logo

Logo aanleveren

Bij voorkeur ontvangen wij een vectorbestand zoals Ai-EPS, SVG of PDF.

Bitmapbestanden als JPG, PSD of GIF moeten een minimale resolutie hebben van 300 dpi. Let op: bij vergroting kan verlies van kwaliteit/scherpte optreden.

Vectorbestanden kunnen zonder verlies van kwaliteit vergroot of verkleind worden. Teksten in deze bestanden dienen te worden omgezet naar lettercontouren (outlines).

Kleuren in het artwork

Voor het bedrukken van relatiegeschenken in zeefdruk of tampondruk wordt het Pantone Matching Systeem (PMS) gebruikt. In dit systeem heeft elke kleur een nummer. Zodat elke drukker, waar dan ook, drukinkten in exact dezelfde kleur zal reproduceren.

Indien bekend ontvangen wij graag de gewenste PMS-kleurnummers bij de aanlevering van het logo. Mocht het zo zijn dat er geen PMS nummers bekend zijn, dan zullen wij de kleuren van het aangeleverde bestand zo dicht mogelijk benaderen.

Bij digitale bedrukking in full-color zullen de kleuren uit jouw bestand overgenomen worden. Bij deze techniek is een exacte reproductie van PMS-kleuren echter niet gegarandeerd. Meer info: 033-433 78 32

drukkleuren-pantone-profore
digitale-drukproef-profore

Logo afmetingen

Bij de meeste artikelen op deze website staan de maximaal beschikbare formaten voor opdruk of borduring aangegeven.

Na ontvangst van je bestelling én logo ontvang je van ons een digitale proefdruk, waarop het logo getoond wordt in het beschikbare formaat, per gekozen artikel.

Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!