Pitchforks bedrukken

Alles in huis voor een geslaagde golfdag!

Bij Profore vind je een uitgebreid assortiment eenvoudig te bestellen en praktische golfgeschenken, ideaal voor branding van bedrijfsgolfdagen. Onze ervaring in de zakelijke golfindustrie en de voorkeur van zakelijke partner accounts bij wereldwijde golfmerken maakt ons de # 1 keuze voor logo golfartikelen in Nederland én België.

Al onze producten worden professioneel bedrukt of geborduurd met behulp van de nieuwste technologieën en pantone-kleurafstemming, resulterend in een duidelijke, heldere weergave van jouw logo. Naast deskundig advies van ons toegewijde team van medewerkers bieden wij altijd een digitaal bedrukkingsvoorstel voor je golfdag. Als je jouw eigen toernooi of golfevenement organiseert, hebben we echt alles in huis wat je nodig hebt om er voor te zorgen dat je golfdag een gelegenheid wordt die jouw gasten zullen onthouden.

Onze collectie ​Pitchforks

Tijdens het spelen op de golfbaan ben je vaak verplicht een pitchfork bij je te dragen. Een Pitch fork (ook wel divot tool genoemd) gebruik je om de bal-inslag op de greens te repareren.

Profore is dé specialist in promotionele golf pitchforks en divot-tools.
Wij leveren o.a. de handige auto-open pitchforks (opent als een autosleutel) van Pitchfix en Flix Golf.

Onze pitchvorken zijn leverbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Wij bedrukken jouw eigen pitchfork vanaf 1 kleur tot en met fullcolor. Ook een gecombineerde opdruk op de pitchvork én (afneembare) golfbalmarker is mogelijk!

De diverse forks zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en materiaalsoorten.

Golf pitchforks met spoed nodig?

De levertijd van pitchforks met bedrukking is ca. 10 werkdagen. Te rekenen vanaf jouw goedkeuring van de digitale pdf-proef voor bedrukking.

Heb je pitchvorken met spoed nodig? Neem contact op: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Meer weten over Pitchforks of direct een offerte?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golf give-aways of relatiegeschenken op deze pagina. Voor je golfteam, bedrijf, golfclub of organisatie.

Golfballen laten bedrukken?

De golfballen worden altijd bedrukt in de hoogst haalbare kwaliteit. Alle bedrukkingen op golfballen zijn zeer scherp en omdat de gebruikte inkten optimaal hechten aan de coating is een lange levensduur gegarandeerd. De beschermlaag van de golfballen zorgt ervoor dat onze bedrukte golfballen lang mee zullen gaan. Jouw logo of afbeeldingen worden in pantone kleuren gedrukt, zodat je huisstijlkleuren altijd exact gereproduceerd worden. Foto’s worden in cmyk geprint op basis van de door jou aangeleverde foto’s of illustraties. Denk bijvoorbeeld aan bedrukkingen in het kader van een verjaardag, jubileum of afscheid van een gewaardeerde collega. Golfballen kunnen ook vaak dubbelzijdig bedrukt worden.

Winkelwagen