Golftees en potloodjes bedrukken

Alles in huis voor een geslaagde golfdag!

Bij Profore vind je een uitgebreid assortiment eenvoudig te bestellen en praktische golfgeschenken, ideaal voor branding van bedrijfsgolfdagen. Onze ervaring in de zakelijke golfindustrie en de voorkeur van zakelijke partner accounts bij wereldwijde golfmerken maakt ons de # 1 keuze voor logo golfartikelen in Nederland én België.

Al onze producten worden professioneel bedrukt of geborduurd met behulp van de nieuwste technologieën en pantone-kleurafstemming, resulterend in een duidelijke, heldere weergave van jouw logo. Naast deskundig advies van ons toegewijde team van medewerkers bieden wij altijd een digitaal bedrukkingsvoorstel voor je golfdag. Als je jouw eigen toernooi of golfevenement organiseert, hebben we echt alles in huis wat je nodig hebt om er voor te zorgen dat je golfdag een gelegenheid wordt die jouw gasten zullen onthouden.

Onze collectie ​Golftees en potloodjes

Wij bieden een uitgebreide collectie golf tees, van 55 mm tot 70 mm en afbreekbare tees. De houten tees zijn leverbaar in 18 kleuren. Met logo vanaf 1 kleur tot 3 kleuren. Ook op de steel én de bovenkant van de golftee is het bedrukken van een logo of tekst mogelijk!

Bedrukte golftees met spoed nodig?

De levertijd van standaard golf tees met bedrukking van je eigen logo is ca. 10 werkdagen. Vanaf jouw goedkeuring van de digitale pdf-proef voor bedrukking.

Bel 033-433 78 32 of mail: offerte@profore.com voor de mogelijkheden om jouw golftees met spoed te laten bedrukken.

Meer weten over Golftees en potloodjes of direct een offerte?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golf give-aways of relatiegeschenken op deze pagina. Voor je golfteam, bedrijf, golfclub of organisatie.

Golfballen laten bedrukken?

De golfballen worden altijd bedrukt in de hoogst haalbare kwaliteit. Alle bedrukkingen op golfballen zijn zeer scherp en omdat de gebruikte inkten optimaal hechten aan de coating is een lange levensduur gegarandeerd. De beschermlaag van de golfballen zorgt ervoor dat onze bedrukte golfballen lang mee zullen gaan. Jouw logo of afbeeldingen worden in pantone kleuren gedrukt, zodat je huisstijlkleuren altijd exact gereproduceerd worden. Foto’s worden in cmyk geprint op basis van de door jou aangeleverde foto’s of illustraties. Denk bijvoorbeeld aan bedrukkingen in het kader van een verjaardag, jubileum of afscheid van een gewaardeerde collega. Golfballen kunnen ook vaak dubbelzijdig bedrukt worden.

Winkelwagen