Schoenentassen bedrukken

Alles in huis voor een geslaagde golfdag!

Bij Profore vind je een uitgebreid assortiment eenvoudig te bestellen en praktische golfgeschenken, ideaal voor branding van bedrijfsgolfdagen. Onze ervaring in de zakelijke golfindustrie en de voorkeur van zakelijke partner accounts bij wereldwijde golfmerken maakt ons de # 1 keuze voor logo golfartikelen in Nederland én België.

Al onze producten worden professioneel bedrukt of geborduurd met behulp van de nieuwste technologieën en pantone-kleurafstemming, resulterend in een duidelijke, heldere weergave van jouw logo. Naast deskundig advies van ons toegewijde team van medewerkers bieden wij altijd een digitaal bedrukkingsvoorstel voor je golfdag. Als je jouw eigen toernooi of golfevenement organiseert, hebben we echt alles in huis wat je nodig hebt om er voor te zorgen dat je golfdag een gelegenheid wordt die jouw gasten zullen onthouden.

Onze collectie ​Schoenentassen

Op zoek naar een golfschoenen tas met opdruk? Wij voorzien jouw golfschoenentassen van je eigen logo. Door middel van bedrukking of borduring. O.a. leverbaar van de topmerken Titleist, Callaway en FootJoy. Direct een offerte aanvragen doe je hier…

Golf schoenentassen met spoed nodig?

De levertijd van schoenentassen met bedrukking is ca. 10 werkdagen. Te rekenen vanaf jouw goedkeuring van de digitale pdf-proef voor bedrukking.

Heb je schoentassen met spoed nodig? Neem contact op: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Meer weten over Schoenentassen of direct een offerte?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golf give-aways of relatiegeschenken op deze pagina. Voor je golfteam, bedrijf, golfclub of organisatie.

Golfballen laten bedrukken?

De golfballen worden altijd bedrukt in de hoogst haalbare kwaliteit. Alle bedrukkingen op golfballen zijn zeer scherp en omdat de gebruikte inkten optimaal hechten aan de coating is een lange levensduur gegarandeerd. De beschermlaag van de golfballen zorgt ervoor dat onze bedrukte golfballen lang mee zullen gaan. Jouw logo of afbeeldingen worden in pantone kleuren gedrukt, zodat je huisstijlkleuren altijd exact gereproduceerd worden. Foto’s worden in cmyk geprint op basis van de door jou aangeleverde foto’s of illustraties. Denk bijvoorbeeld aan bedrukkingen in het kader van een verjaardag, jubileum of afscheid van een gewaardeerde collega. Golfballen kunnen ook vaak dubbelzijdig bedrukt worden.

Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!