Signs & Banners bedrukken

Alles in huis voor een geslaagde golfdag!

Bij Profore vind je een uitgebreid assortiment eenvoudig te bestellen en praktische golfgeschenken, ideaal voor branding van bedrijfsgolfdagen. Onze ervaring in de zakelijke golfindustrie en de voorkeur van zakelijke partner accounts bij wereldwijde golfmerken maakt ons de # 1 keuze voor logo golfartikelen in Nederland én België.

Al onze producten worden professioneel bedrukt of geborduurd met behulp van de nieuwste technologieën en pantone-kleurafstemming, resulterend in een duidelijke, heldere weergave van jouw logo. Naast deskundig advies van ons toegewijde team van medewerkers bieden wij altijd een digitaal bedrukkingsvoorstel voor je golfdag. Als je jouw eigen toernooi of golfevenement organiseert, hebben we echt alles in huis wat je nodig hebt om er voor te zorgen dat je golfdag een gelegenheid wordt die jouw gasten zullen onthouden.

Onze collectie ​Signs & Banners

Grote kans dat als u denkt aan promotionele aankleding van de golfbaan, u denkt aan de prachtige signs en banners met sponsorlogo’s op de grote internationale golftoernooien. Voorbeelden van golfcourse dressing, maar de mogelijkheden zijn een stuk breder (én betaalbaarder) dan dat. Ook spandoeken, rollup banners, pop-out banners en mastvlaggen vindt u allemaal in ons assortiment. Door de vele mogelijkheden is golfcourse dressing, ook wel baanaankleding (golfbanen) of golfreclame genoemd, een stuk interessanter geworden om uw doelgroep te bereiken!

Coursedressing is een marketingmiddel waarmee u uw merk kunt promoten bij bezoekers van uw golfdag of evenement. Denk aan het clubhuis, parkeerterrein, driving-range of een andere plek op de golfcourse. Het is nu steeds eenvoudiger om voor golfbaan aankleding te kiezen voor toernooien, wedstrijden of branding door het gebruik van bijvoorbeeld banners en signs.

Meer weten over Signs & Banners of direct een offerte?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golf give-aways of relatiegeschenken op deze pagina. Voor je golfteam, bedrijf, golfclub of organisatie.

Golfballen laten bedrukken?

De golfballen worden altijd bedrukt in de hoogst haalbare kwaliteit. Alle bedrukkingen op golfballen zijn zeer scherp en omdat de gebruikte inkten optimaal hechten aan de coating is een lange levensduur gegarandeerd. De beschermlaag van de golfballen zorgt ervoor dat onze bedrukte golfballen lang mee zullen gaan. Jouw logo of afbeeldingen worden in pantone kleuren gedrukt, zodat je huisstijlkleuren altijd exact gereproduceerd worden. Foto’s worden in cmyk geprint op basis van de door jou aangeleverde foto’s of illustraties. Denk bijvoorbeeld aan bedrukkingen in het kader van een verjaardag, jubileum of afscheid van een gewaardeerde collega. Golfballen kunnen ook vaak dubbelzijdig bedrukt worden.

Winkelwagen