Custom doosje

Luxe doosje voor 3 golfballen, bedrukt in full-colour. Voor de presentatie van je bedrukte golfballen. Prijs per stuk, inclusief bedrukking:

50 75 100 200 300
3,50 2,95 2,05 1,95 1,80

Kies je oplage voor een voorstel en offerte:

Op elke golfdag worden bedrukte golfballen uitgereikt. Vanaf 50 stuks is het mogelijk om een golfballendoosje van een huisstijl of van een actuele informatie te voorzien. De doosjes worden kant en klaar opgeleverd en wij maken GRATIS een origineel ontwerp voor jouw eigen golfballendoosjes.

Meestal, als je een op maat gemaakt golfballendoosje koopt, zit je vast aan de golfballen die erin zitten. Dit is niet langer het geval! Met onze custom golfbaldoosjes krijg je de bedrukte doosjes en kun je deze vullen met elke golfbal (van elk merk of type) die je maar wilt.

Betaalbare optie
Aangezien je alleen de bedrukte doosjes krijgt zonder de golfballen, is dit een zeer betaalbare optie. De personalisatiemogelijkheden op de doosjes zijn eindeloos. Als je iets met een eenvoudig logo leuk vindt, kun je dat zeker doen, maar je kunt net zo goed profiteren van alle ruimte voor exposure die je krijgt. En je verpakt de golfbal en het model van je keuze in onze custom sleeves.

Meerdere opties
Bij ons kun je afbeeldingen, logo’s en teksten op alle kanten van het doosje afdrukken. Er worden geen opstartkosten in rekening gebracht en het minimumaantal golfballendoosjes is slechts 50 stuks. In samenwerking met onze logospecialisten weten we dat je tevreden zult zijn met het resultaat!

Kenmerken van de 3-bal golfdoosjes met eigen bedrukking:

  • Dit is alleen de verpakking – golfballen zijn NIET inbegrepen
  • Ontwerp met je eigen bedrijf, organisatie of toernooi-logo
  • Materiaal 280 grams karton (mét of zonder glanslaminaat)
  • Aflopend full-color te bedrukken
  • 1 dozijn golfballen = 4 sleeves
  • Levertijd: 10-12 dagen na goedkeuring van het ontwerp/artwork

Uiteraard kunnen wij alle bedrukte golfballen (van het merk van jouw keuze) voor jou her-verpakken vanuit de fabrieksdoosjes.

Een eigen golfbaldoosje is al mogelijk vanaf 50 stuks zonder opmaakkosten, stuur ons jouw logo voor een origineel ontwerp op maat!

Custom doosje met jouw eigen logo bestellen?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golf give-aways of relatiegeschenken op deze pagina. Voor je golfteam, bedrijf, golfclub of organisatie.

Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!