Bridgestone Tour B XS

✔ Kleur bal: Wit
✔ Bedrukking: tot 4 
✔ Instelkosten: 1 kleur € 35,-, 2 kleuren € 45,-, 3 kleuren € 55,- en 4 kleuren € 65,-
✔ Verpakt per dozijn in een omdoos waarin 4 doosjes met 3 golfballen.
✔ Drukformaten: rechthoek 28×10 mm, rond 25  mm, vierkant 18×18 mm
✔ Levertijd: 10-14 dagen na akkoord op de digitale proef.

2 piece bal met een nieuwe 2-delige constructie met een lage compressiekern die is ontworpen voor hoge balsnelheid met behoud van een zacht gevoel.

Aantal 144 288 576 1152
Prijs 3,25 3,15 3,10 3,05
2e logo 0,25 0,25 0,25 0,25

Bridgestone Tour B XS – De golfbal van Tiger Woods!

De Bridgestone Tour B XS is de golfbal waarmee onder anderen Tiger Woods op de Tour speelt. Iedereen kent zijn naam én records. Niemand besteed zoveel tijd en aandacht aan zijn uitrusting. Tiger zocht naar hogere scores en speelt daarom met de Tour B XS van Bridgestone. Een gepatenteerde SlipRes cover, samen met de van binnen naar buiten harder wordende kern, zorgt voor een beter gevoel tijdens alle slagen. Het resultaat is nog efficiëntere aerodynamica, meer explosieve kracht bij impact, een vlakke vluchtbaan waardoor de bal verder door rolt en tóch een zacht gevoel bij alle slagen. Tiger zocht naar hogere scores en speelt daarom met de Tour B XS van Bridgestone.

Speel de Tour B XS golfbal en ervaar hoe het voelt om meer controle en lengte in de competitie te hebben en het beslissende voordeel eruit te kunnen halen. Ervaar birdie kansen en profiteer van nieuwe lengtes om de baan aan te vallen.

De Bridgestone Tour B XS golfbal geeft u een beslissende voorsprong op de golfbaan.

Het verbeterde gevoel van de Tour B XS komt van de zachte SlipRes-cover. De lengte wordt bereikt door een hogere balsnelheid, het resultaat van de gepatenteerde kern, die geleidelijk van binnenuit sterker wordt.

  • nog efficiëntere aerodynamica
  • meer kracht bij het begin van de bal
  • langere rol door optimale vluchtcurve
  • nog zachter gevoel

Het overkoepelende merk TOUR B is het officiële tourmerk van het huis Bridgestone Golf. Tourgolfballen en tourgolfclubs ontwikkeld in nauwe samenwerking met bekende tourspelers zoals Tiger Woods en gebruikt tijdens de tour.

Deze Bridgestone Tour B XS golfballen bedrukken wij voor jou t/m 4 pantone-kleuren of full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

Seamless Cover Technology is een Bridgestone-patent dat geen enkele andere fabrikant van golfballen op deze manier kan en mag gebruiken.

Een naadloze bal bereikt absoluut constante vluchtcurven, terwijl een model met een naad aanzienlijk inconsistent vlieggedrag produceert, afhankelijk van of de bal op of nabij de naad wordt geraakt. Een verschil dat zowel de leglengte als de laterale afwijking beïnvloedt.

Bestel deze Bridgestone Tour B XS golfballen nu met bedrukking van jouw eigen logo, naam of tekst. Stuur ons een bericht: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Bridgestone Tour B XS golfballen met je eigen logo bestellen?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golfballen van het merk op deze pagina. Voor jouw golfteam, bedrijf of organisatie.
Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!