Bridgestone Tour B X

✔ Kleur bal: Wit
✔ Bedrukking: tot 4 kleuren
✔ Instelkosten: 1 kleur € 35,-, 2 kleuren € 45,-, 3 kleuren € 55,- en 4 kleuren € 65,-
✔ Verpakt per dozijn in een omdoos waarin 4 doosjes met 3 golfballen.
✔ Drukformaten: rechthoek 28×10 mm, rond 25  mm, vierkant 18×18 mm
✔ Levertijd: 10-14 dagen na akkoord op de digitale proef.

2 piece bal met een nieuwe 2-delige constructie met een lage compressiekern die is ontworpen voor hoge balsnelheid met behoud van een zacht gevoel.

Aantal 144 288 576 1152
Prijs 3,25 3,15 3,10 3,05
2e logo 0,25 0,25 0,25 0,25

Bridgestone Tour B X – Gevoel en precisie

Speel de Tour B X en ervaar hoe het is om een ​​voorsprong te hebben op de concurrentie door meer controle en nauwkeurigheid. Speel meer birdie-mogelijkheden en voel de precisie waarmee de golfbal met elke slag kan worden bestuurd.

De Bridgestone Tour B X golfbal geeft u een voorsprong op de baan van tee tot green. Het is een driedelige golfbal voor lage handicap spelers die zoeken naar lange stabiele balvluchten.

Het uitstekende gevoel van de Tour BX komt van de zachte ‘SlipRes’ cover, de directionele stabiliteit die hij krijgt door de speciale, geleidelijk van binnen naar buiten verlopende kern.

  • meer lengte in het lange spel
  • stabielere balvlucht in de wind
  • hogere constantheid
  • betere controle in kort spel

Het overkoepelende merk TOUR B is het officiële tourmerk van het huis Bridgestone Golf. Tourgolfballen en tourgolfclubs ontwikkeld in nauwe samenwerking met tourspelers en gebruikt tijdens de tour.

Deze Bridgestone Tour BX golfballen bedrukken wij voor jou t/m 4 pantone-kleuren of full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

Seamless Cover Technology is een Bridgestone-patent dat geen enkele andere fabrikant van golfballen op deze manier kan en mag gebruiken.

Een naadloze bal bereikt absoluut constante vluchtcurven, terwijl een model met een naad aanzienlijk inconsistent vlieggedrag produceert, afhankelijk van of de bal op of nabij de naad wordt geraakt. Een verschil dat zowel de leglengte als de laterale afwijking beïnvloedt.

Bestel deze Bridgestone Tour B X golfballen nu met bedrukking van jouw logo, naam of tekst. Stuur ons een bericht: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Bridgestone Tour B X golfballen met je eigen logo bestellen?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golfballen van het merk op deze pagina. Voor jouw golfteam, bedrijf of organisatie.
Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!