Titleist ProV1 Geel

is onder andere de golfbal van BRICE GARNETT winnaar van o.a het Corales Puntacana Championship. De Pro V1 is een 3-Piece constructie en het zachtere alternatief van de ProV1x golfbal. Met deze excellente golfbal bevestigt u uw waardering voor uw relatie.

Aantal 144 444 1152 1728
Prijs 4,35 4,25 4,15 3,95
2e logo 0,40 0,35 0,25  0,25

Titleist ProV1 golfballen bedrukken…

Bedrukking: t/m 5 kleuren of in full color
Instelkosten: 1 – 2 kleuren € 20,- / 3 – 5 kleuren € 50,-
Verpakking: Per 3 stuks in doosje, 4 doosjes in omdoos
Drukformaten: rechthoek 30×10 mm, rond 25 mm, vierkant 22 mm
Levertijd: nieuwe orders ca. 10 dagen na akkoord op de digitale proef (re-orders 6 tot 8 dagen)
Prijzen: exclusief 21% BTW en verzendkosten

DE PRO V1 EN PRO V1x GOLFBAL
De Titleist Pro V1 en Pro V1x golfballen zijn sneller van core tot cover. Deze Titleist golfballen zijn ontworpen om het slagvlak met meer balsnelheid en lagere lange spin voor meer afstand te verlaten. Terwijl ze de beste korte spelcontrole bieden om golfers te helpen lagere scores te maken.

MEER VAN WAT SNEL IS, MINDER VAN WAT HET NIET IS
Meer balsnelheid en minder spin in het lange spel met de beste Drop-and-Stop-besturing voor het korte spel.

17% DUNNER COVER
Een efficiënter ontwerp. Het gepatenteerde thermogeharde urethaan-elastomeer coversysteem biedt de beste controle. Hoewel geweldig voor het genereren van hoge spin bij approach en korte spel, draagt ​​de cover niet bij aan snelheid. Door de dikte te verminderen, heeft Titleist snelheid toegevoegd met behoud van de spin en controle.

TITLEIST PRO V1
Voor golfers die hun beste scores willen maken, biedt de Titleist® Pro V1® golfbal totale prestaties van tee tot green met een indringende vlucht en een zeer zacht gevoel.

TITLEIST PRO V1x
Voor golfers die hun beste scores willen maken, biedt de Titleist® Pro V1x® golfbal totale prestaties van tee tot green met een hoog traject en een zacht gevoel.

Bestel deze golfballen nu voor het bedrukken met jouw logo, tekst of reclameboodschap. Al vanaf slechts 144 stuks, met bedrukking t/m 5 pantone-kleuren. Bel 033-433 78 32 of stuur een email naar ons team voor de scherpste aanbieding: offerte@profore.com

Titleist ProV1 Geel golfballen met je eigen logo bestellen?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golfballen van het merk op deze pagina. Voor jouw golfteam, bedrijf of organisatie.
Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!