Home > Golfballen > TaylorMade > Tour Response

Tylormade Tour Rsponse golfbal met logo opdruk

TaylorMade Tour Response Golfbal bedrukken

  • Bedrukking t/m 5 kleuren
  • Vanaf 144 stuks
  • In wit, geel of oranje
Prijs per stuk, inclusief bedrukking:

144

288

576

1.152

1.728

3,25

3,10

3,00

2,90

2,80

Uw oplage:
Kleur golfbal:
Posities:

Taylormade Project (s)

De geheel nieuwe project (s) golfbal biedt een ongelooflijk zacht gevoel, terwijl TaylorMade blijft focussen op lage driver spin en aanzienlijke driver afstand. De ideale golfbal is de TaylorMadeProject (s).

 

Dubbele afstandskern

De Dual-Distance Core in het project (en) vermindert de algehele compressie van de bal voor een zacht gevoel met behoud van rebound en snelheid. De compressie van de project (s) is 60, 10 minder dan de TaylorMade project (a).

 

De Dual-Distance Core is een tweelaags systeem met een grote, lage compressie binnenkern die ongewenste rotatie vermindert en een geweldig gevoel creëert. De buitenste kern bestaat uit een zachter veerkrachtig polymeer dat ook het gevoel verbetert en hoge balsnelheden behoudt.

 

Aerodynamisch

Door de hoge COR van de Dual-Distance Core konden ingenieurs een zachte ionomeer cover gebruiken die het gevoel en de controle rondom de green verbetert. In vergelijking met de competitieve set hebben de projecten de zachtste dekking, wat zorgt voor meer spin en zacht gevoel aan de groene zijde.

 

De Taylormade Project (s) maakt gebruik van TaylorMade's high-lift 342LDP dimple-patroon, dat, in combinatie met de constructie van de lagere backspin, de weerstand tijdens de vlucht van de golfbal vermindert voor meer afstand. Het resultaat is een golfbal die zowel afstand als gevoel levert.

 

 “Het nieuwe meerlagige ontwerp bevat een zachtere maar veerkrachtige Dual-Distance Core die de afstand maximaliseert en ons in staat stelt een zachtere ionomeer cover te gebruiken voor een zacht gevoel en geweldige controle. We elimineren de noodzaak voor een golfer om te kiezen tussen afstand en gevoel in deze categorie. De nieuwe project (s) biedt zowel een zachter gevoel als afstand. ”

 

 Eric Loper, directeur R&D golfballen

 

Deze TaylorMade Project S golfbal bedrukken wij voor u t/m 5 pantone-kleuren of full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

Bestel deze TaylorMade Project (s) golfballen nu met bedrukking van uw logo, naam of tekst. Stuur ons een bericht: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Tylormade Tour Rsponse golfbal met logo opdruk
Tylormade Tour Rsponse golfbal met logo opdruk
Tylormade Tour Rsponse golfbal met logo opdruk