Home > Golfballen > TaylorMade > Soft Response

Taylormde Prjoect A golfbal met logo bedruking

TaylorMade soft response Golfbal bedrukken

  • Bedrukking t/m 5 kleuren
  • Vanaf 144 stuks
  • Levertijd 12- 14 dagen
Prijs per stuk, inclusief bedrukking:

144

288

576

1.152

1.728

2,05

2,00

1,95

1,90

1,85

Uw oplage:
Kleur golfbal:
Posities:

Soft Response: Tour technologie, Zacht gevoel

De nieuwe TaylorMade Soft Response heeft een drielaags ontwerp met een nieuwe Dual-Distance-kern en een nieuw LDP™ 322 naadloos dimpelpatroon, dat combineert om de driver en de lange ijzer afstand te vergroten met behoud van een uitstekende controle en gevoel op en rondom de green.

 

Nieuw LDP™ 322 naadloos dimpelpatroon

De Soft Response gebruikt nu hetzelfde 322 dimpelpatroon als de beste Tour-bal in golf - de TaylorMade TP5- en TP5x-golfballen - resulterend in een superieure afstand door een aerodynamischer dimple-patroon. Minder weerstand = meer snelheid = meer afstand.

 

Dubbele afstandskern

Het dubbele kernontwerp van de nieuwe TaylorMade Soft Response bestaat uit een grotere, zachtere binnenste kern, die ongewenste spin vermindert en tegelijkertijd een geweldig gevoel geeft. De stijvere buitenkern zorgt voor verhoogde rebound en snelheid. Naast het verminderen van de driver en lange ijzer spin, helpt de stijvere buitenkern ook bij het knijpen van de zacht gegoten urethaan cover tussen het slagvlak, waardoor meer spin rond de green ontstaat.

 

“100% van Tours wereldwijd gebruikt een golfbal met een urethaan cover, terwijl 0% suryln gebruikt. Als elke Tour-speler en Tour-golfbalfabrikant ter wereld je vertelt dat urethaan het beste materiaal is, waarom zou je dan niet het enige product buiten de Tour-golfbalcategorie kopen met deze technologie die nu langer is dan ooit tevoren? "

 

Michael Fox, Category Director, Golf Balls & Accessories

 

Deze TaylorMade Soft Responsegolfbal bedrukken wij voor u t/m 5 pantone-kleuren of full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

Bestel deze TaylorMade Soft Response golfballen nu met bedrukking van uw logo, naam of tekst. Stuur ons een bericht: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Taylormde Prjoect A golfbal met logo bedruking
Taylormde Prjoect A golfbal met logo bedruking
Taylormde Prjoect A golfbal met logo bedruking