Srixon Soft Feel Lady

Wij bedrukken de Srixon Soft Feel Lady golfballen met je logo t/m 5 pantone-kleuren, vanaf 144 stuks:

144 288 576 1.152 1.728
2,30 1,72 1,62 1,52 1,37

Srixon Softfeel Lady golfballen laten bedrukken?

Bedrukking: t/m 5 kleuren (ook in full colour)
Instelkosten: 1 – 5 kleuren € 25,-
Orderkosten: bij bestellingen lager dan 288 stuks wordt € 50,- extra in rekening gebracht
Verpakking: Per 3 stuks in doosje, 4 doosjes in omdoos
Drukformaten: rechthoek 30×10 mm, rond 22 mm, vierkant 22 mm
Levertijd: ca.14 dagen na akkoord op de digitale proef
Prijzen: exclusief 21% BTW en verzendkosten

De Srixon Soft Feel Lady golfbal is een specifiek voor dames ontwikkelde golfbal. 2-piece golfbal met een zachte kern voor veel controle.

Vergroot jouw afstand vanaf de driver en geniet van ongeëvenaarde zachtheid met de Srixon SF Lady golfbal, de zachte afstandsbal die de concurrentie overtreft. De Srixon Softfeel Lady heeft de GolfDigest Hotlist Gold Badge gewonnen in de V.S. Deze Srixon SF Lady golfballen bedrukken wij voor jou t/m 5 pantone-kleuren of full-colour.

ENERGETISCHE VERLOOP GROEIKERN
Zachter in het midden en geleidelijk steviger rond de omtrek, de SOFT FEEL’s Energetic Gradient Growth Core voelt zacht aan terwijl de balsnelheid wordt gemaximaliseerd.

338 SNELHEID DIMPEL PATROON
Het zelfde patroon dat Srixon-tourspelers op de tour gebruikten, Srixon’s 338 Speed ​​Dimple-patroon vergroot de afstand door weerstand te verminderen en is vooral effectief in winderige omstandigheden.

DUURZAME, ZACHTE DEKKING
De Ionomeer Cover van SOFT FEEL is opmerkelijk dun en zacht en produceert voldoende spin voor meer controle over uw slagen op de green.

Bestel deze Srixon Distance golfballen nu met bedrukking van jouw logo, naam of tekst. Stuur ons een bericht: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Srixon Soft Feel Lady golfballen met je eigen logo bestellen?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golfballen van het merk op deze pagina. Voor jouw golfteam, bedrijf of organisatie.
Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!