Rechthoekige bag tags

70 X 95 MM

Iedereen zijn/haar eigen label

Door elke taslabel te voorzien van naam, initialen, nummer of zelfs pasfoto van de spelers zijn golf- en/of sporttassen eenvoudig herkenbaar.

 

Spelers zullen hun tas met trots dragen als hun eigen naam er 'aanhangt'...

 

Laat ons een ontwerp voor u maken, of maak uw eigen ontwerp.

 

Bekijk hier voorbeelden van eerder gemaakte taslabels

• GEPERSONALISEERD

 

• VANAF 4 STUKS

 

• 2 ZIJDEN FULLCOLOR

 

• GRATIS ONTWERP

 

• SNEL GELEVERD

 

Uw eigen ontwerp...

Uw eigen ontwerp...

Onze taslabels zijn niet uitsluitend bestemd voor golfclubs of golftoernooien. Voor elke vereniging in elke sport kunnen wij een taslabel op maat maken.
Inmiddels weten al vele golfclubs en  sportverenigingen ons te vinden voor de gepersonaliseerde labels. Uiteraard maken wij ook graag een voorstel voor úw team of vereniging!

SAMPLE AANVRAGEN

Altijd passend in uw huisstijl...

Uitgaande van de vorm van uw logo kunt u kiezen voor een bijpassende vorm van de golftaslabel: rechthoekig, rond, sunrise of shield.

RECHTHOEK

70 x 95 mm

ROND

Ø 95 mm

SUNRISE

80 x 95 mm

SHIELD

80 x 95 mm

Persoonlijk

Foto-kwaliteit

Kleine oplages

Elke speler heeft een naam en een nummer. Wij drukken deze onuitwisbaar op de taslabel, waardoor het onderling verwisselen van sporttassen voorkomen wordt. Uiteraard zullen spelers hun tas met nog meer trots dragen, als hun eigen naam er aan hangt...

De bag tags worden gedrukt in heldere kleuren, met fotografische kwaliteit. Zonder rasters!

Hard kunststof, ca. 2,3 mm. dik met een hoogglans coating aan 2 zijden. De bedrukking zit dus 'in' de toplaag. Geleverd inclusief een flexibel riempje voor bevestiging aan de tas.

Door onze unieke druktechniek is het mogelijk om al vanaf 4 stuks uw eigen bag tags te laten maken. Of u nu een team van 4 spelers heeft of een vereniging met 1.400 leden, voor elke oplage kunt u bij Profore terecht!

Profore maakt het. Persoonlijk.