ALL OVER BEDRUKKING

 

Omdat alle paraplu's op bestelling worden geproduceerd, zijn er weinig print en productie beperkingen. Profore biedt daardoor relaties de mogelijkheid om opvallende en unieke paraplu's te ontwerpen. Doeken worden gedrukt voordat deze aan elkaar worden genaaid. Dit stelt ons in staat om panelen aflopend en zelfs over de naden heen te bedrukken. Een grote all over print voor een indrukwekkende weergave van een huisstijl, foto's of producten. Custom made op zijn best!

PARAPLU MET FOTO'S

 

Via de 'heat transfer' techniek kunnen wij in hoge kwaliteit een foto of meerdere foto's op een paraplu drukken. Een paraplu bedrukt met foto is extra opvallend. De panelen worden gedrukt voordat deze aan elkaar worden gestikt. De panelen zijn aflopend en indien gewenst zelfs over de naden heen te drukken. Profore geeft daardoor meer 'kleur' aan een paraplu met bijzondere effecten als eindresultaat

OFFERTE

BOVENAANZICHT / BINNENZIJDE

 

Profore is één van de weinige fabrikanten waar een ontwerp als een bovenaanzicht op het doek kan worden aangebracht, daardoor is een veel groter beeld te creëren. Ook de binnenzijde van het doek is te bedrukken of van een coating tegen doorschijnen te voorzien. Geweldige mogelijkheden om een huisstijl dominant te presenteren.

Digitaal bedrukkingvoorstel?: offerte@profore.com

FULL COLOR BEDRUKKING

 

Profore maakt gebruik van verschillende drukmethoden. Daardoor is Profore in staat om eenvoudig en kosten effectief logo's met tinten, schaduwen en fotografische ontwerpen te drukken. "Nee" komt bij Profore dus niet vaak voor...

OFFERTE

BEDRUKTE HOES

 

Bestel bij uw custom made paraplu een bijpassende hoes. Op de hoes kan een logo worden gedrukt, dat dan zelfs zichtbaar is als de paraplu is opgevouwen. Voor een apart ontwerp zijn ook meerdere kleuren doek samen te voegen.

Digitaal bedrukkingvoorstel?: offerte@profore.com

GRAVURE OP RING HANDVAT

 

Voor een subtiele branding is het bij diverse modellen mogelijk om een logo op de ring van het handvat te graveren. Omdat de ringen voorafgaand aan de montage worden bedrukt is zelfs een full colour opdruk mogelijk. Een exclusieve plek, die alleen bij custom made paraplu's mogelijk is.

OFFERTE

BEDRUKKING OP HET HANDVAT

 

Op diverse modellen is een bedrukking op de steel of via een doming onderop het handvat het logo aan te brengen. Verder de vorm van sommige handvaten zodanig aan te passen dat een logo in het handvat word weergegeven.

Digitaal bedrukkingvoorstel?: offerte@profore.com

BEDRUKT SLUITBANDJE

 

Van het doek dat voor de paraplu wordt gebruikt, is ook een sluitbandje te vervaardigen. Een sluitbandje houdt de paraplu netjes in een gesloten stand. In een contrasterende kleur en bedrukt met een logo of via een high definition borduring voor als u echt iets speciaals zoekt.

OFFERTE

INGEWEVEN LABELS

 

Als herkenning zijn labels mogelijk. Een label aan een paraplu biedt kans om relaties subtiel met een bedrijfsnaam te confronteren. Het label is aan de buiten- of binnenzijde van de paraplu of aan de parapluhoes te bevestigen. Labels worden bedrukt of van een high definition borduring te voorzien.

 

Digitaal bedrukkingvoorstel?: offerte@profore.com

LOGO IN HET HANDVAT

 

Op diverse handvatten is onderop het handvat een transparante decal of sticker met een full colour logo aan te brengen. Op deze wijze is een logo ook zichtbaar als de paraplu als wandelstok in gebruik is.

OFFERTE

Profore laat u gewoon in de regen staan...

 

 

Profore Golf en Business
Golfballen
Golf give-aways met logo
Golftas labels bedrukken
Informatie bij het bestellen