Pinnacle Soft Feel

Titleist heeft besloten de Pinnacle ballen niet meer met logo bedrukking te leveren. Wilt u toch Pinnacle ballen met logo. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bedrukken deze Pinnacle golfballen met jou logo t/m 5 pantone-kleuren of in full-color.

180 555 1440 2880
1,55 1,50 1,45 1,40
    Reset Opties
    • Opstartkosten: 20 € (eenmalig)
    • 0 € meerprijs/st.

Titleist heeft besloten de Pinnacle ballen niet meer met logo bedrukking te leveren. Wilt u toch Pinnacle ballen met logo. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Soft Feel golfballen laten bedrukken…

Bedrukking: t/m 5 kleuren of in full color
Instelkosten: 1-2 kleuren € 20,- / 3-5 kleuren € 50,-
Verpakking: Per 3 stuks in doosje, 4 doosjes in omdoos
Drukformaten: rechthoek 30×10 mm, rond 22 mm, vierkant 22 mm
Levertijd: nieuwe orders ca. 10 dagen na akkoord op de digitale proef (re-orders 6 tot 8 dagen)
Prijzen: exclusief 21% BTW en verzendkosten

De Pinnacle Soft is een two-piece golfbal. Zeer geschikt voor recreatieve spelers, maar ook vaak ingezet tijdens bedrijfsgolfdagen en events. De Pinnacle Soft is een wat zachtere uitvoering van de Pinnacle Rush golfbal, voor iets meer controle.

PINNACLE SOFT: ONGELOOFLIJK ZACHT GEVOEL EN LAGE SPIN VOOR LANGERE SLAGEN

De nieuwe Pinnacle Soft golfballen zijn ontworpen om golfers een ongelooflijk zacht gevoel te geven en hen te helpen de bal langer te raken. De hoge energie, lage compressiekern in combinatie met een zachte cover en het geavanceerde 332 icosahedrale dimpelontwerp creëren een lage spin voor langere opnamen en een zacht gevoel. Beschikbaar in wit en roze.

DE KERN
De kern is de motor. Pinnacle Soft golfballen bevatten een gepatenteerde hoog-energetische, zeer lage compressiekern die het zachtste gevoel en lage spin voor lange afstand creëert.

DE COVER
De ongelooflijk zachte ionomeer cover zorgt voor een extreem zacht gevoel bij alle opnamen, terwijl het geavanceerde icosahedrale dimpelontwerp met 332 dimpels zorgt voor een ideale, consistente vlucht.

Je kunt de nieuwe Pinnacle Soft feel golfballen nu bij ons bestellen, inclusief het bedrukken met jouw logo of tekst t/m 5 pantone-kleuren. Bel 033-433 78 32 of mail: offerte@profore.com

Pinnacle Soft Feel golfballen met je eigen logo bestellen?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golfballen van het merk op deze pagina. Voor jouw golfteam, bedrijf of organisatie.
Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!