Pinnacle Rush Distance

Titleist heeft besloten de Pinnacle ballen niet meer met logo bedrukking te leveren. Wilt u toch Pinnacle ballen met logo. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wij bedrukken deze Pinnacle golfballen met jou logo t/m 5 pantone-kleuren of in full-color.

180 555 1440 2880
1,55 1,50 1,45 1,40
    Reset Opties
    • Opstartkosten: 20 € (eenmalig)
    • 0 € meerprijs/st.

Titleist heeft besloten om de Pinnalce Rush ballen niet meer met logo opdruk te leveren. Wilt u als nog deze ballen bij ons bestellen dan kan dat. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Pinnacle Rush golfballen laten bedrukken…

Bedrukking: t/m 5 kleuren of in full color
Instelkosten: 1-2 kleuren € 20,- / 3-5 kleuren € 50,-
Verpakking: Per 3 stuks in doosje, 4 doosjes in omdoos
Drukformaten: rechthoek 30×10 mm, rond 22 mm, vierkant 22 mm
Levertijd: nieuwe orders ca. 10 dagen na akkoord op de digitale proef (re-orders 6 tot 8 dagen)
Prijzen: exclusief 21% BTW en verzendkosten

De Pinnacle Rush is een zeer populaire bal op golfdagen en toernooien. Two-piece golfbal met hoge compressie. Van oudsher dé golfbal voor verre slagen waardoor golfers van een lange balvlucht verzekerd zijn.

De nieuwe Pinnacle Rush golfballen zijn ontworpen om buitengewone afstand te leveren, zodat golfers van alle niveaus de bal met elke club verder kunnen raken. De hoge energiekern samen met een zachte cover en het geavanceerde 332 icosahedrale dimpelontwerp zorgen voor een krachtige, consistente balvlucht voor lange afstanden met elke club. Beschikbaar in wit en geel.

DE KERN
De kern is de motor. Pinnacle Rush golfballen bevatten een gepatenteerde, energieke kern voor hoge balsnelheid die alle golfers helpt om de bal verder te slaan met elke club.

DE COVER
Het geavanceerde icosahedrale dimpel ontwerp met 332 dimpels samen met een zachte, duurzame ionomeer cover zorgen voor een geweldig gevoel en een consistente, krachtige balvlucht.

Je kunt de nieuwe Pinnacle Rush golfballen nu bij ons bestellen, inclusief het bedrukken met jouw logo of tekst t/m 5 pantone-kleuren. Bel 033-433 78 32 of mail: offerte@profore.com

Pinnacle Rush Distance golfballen met je eigen logo bestellen?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor de promotionele golfballen van het merk op deze pagina. Voor jouw golfteam, bedrijf of organisatie.
Winkelwagen

Actie: Bestel 15 dozijnen en krijg 1 gratis!