Titleist golfballen bedrukken

Start hier met het bedrukken van jouw eigen golfballen…

Titleist golfballen laten bedrukken?

Titleist golfballen worden altijd bedrukt in de hoogst haalbare kwaliteit. Alle bedrukkingen op golfballen zijn zeer scherp en omdat de gebruikte inkten optimaal hechten aan de coating is een lange levensduur gegarandeerd. De beschermlaag van de golfballen zorgt ervoor dat onze bedrukte golfballen lang mee zullen gaan. Jouw logo of afbeeldingen worden in pantone kleuren gedrukt, zodat je huisstijlkleuren altijd exact gereproduceerd worden. Foto’s worden in cmyk geprint op basis van de door jou aangeleverde foto’s of illustraties. Denk bijvoorbeeld aan bedrukkingen in het kader van een verjaardag, jubileum of afscheid van een gewaardeerde collega. Golfballen kunnen ook vaak dubbelzijdig bedrukt worden.

Onze collectie ​Titleist golfballen om te bedrukken...

Alle golfballen van Titleist belichamen superieure prestaties, innovatief ontwerp en technologie, precisieproductie en ongeëvenaarde kwaliteit.
Daarom is Titleist de onmiskenbare #1 bal in golf.

Jouw Titleist golfbal, op je eigen manier. Personaliseer hem met een favoriet nummer, persoonlijk bericht of logo, allemaal exclusief op jouw Titleist golfballen. Bij Profore bestel je snel en eenvoudig de Titleist golfballen voor bedrukking met jouw logo of tekst. Al vanaf 144 stuks inclusief opdruk t/m 5 PMS-kleuren. Levering in Nederland én België.

Titleist ProV1 golfballen bedrukken

De Titleist Pro V1 golfbal is simpelweg één van de meest succesvolle golfballen in de geschiedenis van golf. Sinds de introductie is de Pro V1 de dominante golfbal bij uitstek op de wereldwijde professionele tours en succesvol op de markt, met ongeëvenaarde afstanden en korte spelprestaties. Bij de lancering van deze golfbal in oktober 2000 wist niemand dat de Pro V1-golfbal één van, zo niet dé meest revolutionaire producten in de geschiedenis van de golfsport zou worden. Van de beste spelers ter wereld tot amateurs van alle vaardigheidsniveaus, de nieuwe Titleist Pro V1 en Pro V1x zijn ontworpen voor golfers die voorrang geven aan prestaties boven alles. Beide nieuwe 2021-modellen bieden een langere afstand,
meer Drop-and-Stop™ -controle op de green, een zachter gevoel en langdurige duurzaamheid – met behoud van hun verschillen in vlucht, gevoel en spin.

Sinds de introductie in oktober 2020 op de PGA Tour, hebben veel van ’s werelds beste spelers nieuwe Pro V1 en Pro V1x golfballen in competitie gespeeld; onder andere Adam Scott (Pro V1x), Justin Thomas (Pro V1x), Tony Finau (Pro V1), Ryan Palmer (Pro V1x), Scottie Scheffler (Pro V1) en Cameron Smith (Pro V1x).

Bel 033-433 78 32 voor de mogelijkheden om jouw Titleist golfballen met spoed te laten bedrukken. Of stuur een berichtje: offerte@profore.com

Titleist golfballen met jouw logo?

golfballen-bedrukken-met-een-logo

Logo op één positie

Jouw logo wordt aan één zijde van de golfbal bedrukt tot wel 5 pms-kleuren. Alle golfballen worden door middel van tampondruk voorzien van de bedrukking. Met de speciale 2-componenten inkten zorgt dit voor een optimale slijtvastheid.

golfballen-bedrukken-met-2-logos

Twee logo's aan twee kanten

Combineer het printen van twee logo's op één golfbal, door naast jouw logo een éxtra logo of illustratie af te beelden. Beide bedrukkingen zijn in meerdere pms-kleuren mogelijk tot full color.

golfballen-bedrukken-met-logo-en-tekst

Logo & een tekst

Jouw logo wordt aan één zijde van de golfbal bedrukt en een eigen tekst wordt aan de andere zijde bedrukt in een standaard lettertype en kleur. Vermeld bijvoorbeeld je website, een persoonsnaam of een andere eigen tekst.

Titleist golfballen in je eigen verpakking!

Dé manier om deelnemers aan een golfdag of evenement ‘in te pakken’. Presenteer jouw eigen bedrukte golfballen in een fraai golfbaldoosje met bedrukking van je logo, foto’s en bedrijfsinformatie. Vanaf slechts 50 stuks…

Meer weten over Titleist golfballen of direct een voorstel?

Laat ons een vrijblijvend voorstel maken voor het bedrukken van de promotionele golfballen op deze pagina. Voor je golfteam, bedrijf, golfclub of organisatie.

Winkelwagen