Bag tags voor uw golfdag

Een aandenken dat écht blijft hangen!

Golftas labels worden bij Profore Golf & Business in eigen huis bedrukt met uw logo, foto’s van de golfbaan en met de individuele namen van leden of deelnemers.

De bag tags worden gemaakt van glanzend, hard-kunststof, inclusief een flexibel riempje voor eenvoudige bevestiging aan uw golftas. U betaalt geen ontwerp-, instel- of machinekosten. Dat maakt het wel zo overzichtelijk!

• GEPERSONALISEERD

 

• VANAF 4 STUKS

 

• 2 ZIJDEN FULLCOLOR

 

• GRATIS ONTWERP

 

• SNEL GELEVERD

 

Gepersonaliseerd

Elke bag tag kan worden voorzien van de individuele naam, lidnummer of zelfs pasfoto van uw leden of de deelnemers aan uw golfdag of evenement. Dat maakt het een aandenken dat blijft hangen!

SAMPLE AANVRAGEN

Altijd passend in uw huisstijl...

Uitgaande van de vorm van uw logo kunt u kiezen voor een bijpassende vorm van de golftaslabel: rechthoekig, rond, sunrise of shield.

RECHTHOEK

70 x 95 mm

ROND

Ø 95 mm

SUNRISE

80 x 95 mm

SHIELD

80 x 95 mm

Persoonlijk

Foto-kwaliteit

Kleine oplages

Elke speler heeft een naam en een nummer. Wij drukken deze onuitwisbaar op de taslabel, waardoor het onderling verwisselen van sporttassen voorkomen wordt. Uiteraard zullen spelers hun tas met nog meer trots dragen, als hun eigen naam er aan hangt...

De bag tags worden gedrukt in heldere kleuren, met fotografische kwaliteit. Zonder rasters!

Hard kunststof, ca. 2,3 mm. dik met een hoogglans coating aan 2 zijden. De bedrukking zit dus 'in' de toplaag. Geleverd inclusief een flexibel riempje voor bevestiging aan de tas.

Door onze unieke druktechniek is het mogelijk om al vanaf 4 stuks uw eigen bag tags te laten maken. Of u nu een team van 4 spelers heeft of een vereniging met 1.400 leden, voor elke oplage kunt u bij Profore terecht!

Profore maakt het. Persoonlijk.