  Direct contact: 033 433 78 32       Email: offerte@profore.com      Offertemap

Home > Informatie > Disclaimer

Disclaimer

Inhoud

Hoewel Profore ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, zijn kennelijke druk- en zetfouten niet bindend.

 

Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop Profore geen invloed heeft. Profore kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

 

Privacy

Alle gegevens die u invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan Profore zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat Profore zonder toestemming uw persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt. Privacyverklaring

 

Copyright

Niets van deze website mag zonder toestemming van de rechthebbende worden overgenomen.

 

Juridische geldigheid van de disclaimer

Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Hier kunt u ons vinden:

Onze Contactgegevens

Vennestraat 11-W, Lisse, NL-2161 LE

Telefoon: 033 432 78 32 / 0252-22 58 03

Email: offerte@profore.com

Website: www.profore.com

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor bedrijfsgolfdagen en toernooien.

 

Lees meer

Contact

Vennestraat 11-W,

Lisse, NL-2161 LE

© Copyright 2019 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer