Home > Golfballen > Bridgestone > Tour B RXS

Bridgestone Tour B RXS golfballen met logo laten bedrukken

Bridgestone Tour B RXS golfbal bedrukken

  • Bedrukking t/m 4 kleuren
  • Vanaf 144 stuks
  • Levertijd 10 - 14 dagen
Prijs per stuk, inclusief bedrukking:

144

288

576

1.152

1.728

3,25

3,20

3,15

3,05

2,95

Uw oplage:
Kleur golfbal:
Posities:

Bridgestone TOUR B RXS - Lengte en Gevoel

Ervaar hoe het voelt om het beslissende voordeel in concurrentie te hebben door meer lengte en meer controle. Lengte om goed in het spel te komen en gevoel en controle voor de green.

 

De bovengemiddelde lengte van de Tour B RXS wordt bereikt door een hogere balsnelheid. Dit is het resultaat van de gepatenteerde kern en verbeterde aerodynamica. Voor een zacht gevoel en controle over de green zorgt de zachte Slipres-cover.

 

Ruimte voor het bedrukken van uw eigen logo of tekst op Bridgestone golfballen

De Bridgestone Tour B RX S golfbal geeft u zekerheid van tee tot green.

Het overkoepelende merk TOUR B is het officiële tourmerk van het huis Bridgestone Golf. Tourgolfballen en tourgolfclubs ontwikkeld in nauwe samenwerking met tourspelers en gebruikt tijdens de tour.

 

Deze Bridgestone Tour BRXS golfballen bedrukken wij voor u t/m 4 pantone-kleuren of full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

Seamless Cover Technology is een Bridgestone-patent dat geen enkele andere fabrikant van golfballen op deze manier kan en mag gebruiken.

Een naadloze bal bereikt absoluut constante vluchtcurven, terwijl een model met een naad aanzienlijk inconsistent vlieggedrag produceert, afhankelijk van of de bal op of nabij de naad wordt geraakt. Een verschil dat zowel de leglengte als de laterale afwijking beïnvloedt.

 

Bestel deze Bridgestone Tour BRXS golfballen nu met bedrukking van uw logo, naam of tekst. Stuur ons een bericht: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

 

Lees meer

Contact

Vennestraat 11-W,

Lisse, NL-2161 LE

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Bridgestone Tour B RXS golfballen met logo laten bedrukken
Bridgestone Tour B RXS golfballen met logo laten bedrukken
Bridgestone Tour B RXS golfballen met logo laten bedrukken