Home > Golfballen > Bridgestone > Tour B RX

Bridgestone Tour B RX met logo bedrukt

Bridgestone Tour B RX golfbal bedrukken

  • Bedrukking t/m 4 kleuren
  • Vanaf 144 stuks
  • Levertijd 10 - 14 dagen
Prijs per stuk, inclusief bedrukking:

144

288

576

1.152

1.728

3,25

3,20

3,15

3,05

2,95

Uw oplage:
Kleur golfbal:
Posities:

Bridgestone TOUR B RX - Lengte en Nauwkeurigheid

Ervaar hoe het voelt om het beslissende voordeel in golfwedstrijden te hebben door meer lengte en meer nauwkeurigheid. De concurrentie voor zijn en om de nauwkeurigheid te hebben om de fairway te bereiken.

 

De bovengemiddelde lengte van de Tour B RX wordt bereikt door een hogere balsnelheid. Dit is het resultaat van de gepatenteerde kern en verbeterde aerodynamica. De kern, die geleidelijk van binnen naar buiten verhardt, zorgt voor een betere versnelling en neemt ook minder laterale spin aan voor meer richtingsnauwkeurigheid.

 

Ruimte voor het bedrukken van uw eigen logo of tekst op Bridgestone golfballen

De Bridgestone Tour BRX golfbal geeft u zekerheid van tee tot green.

Het overkoepelende merk TOUR B is het officiële tourmerk van het huis Bridgestone Golf. Tourgolfballen en tourgolfclubs ontwikkeld in nauwe samenwerking met tourspelers en gebruikt tijdens de tour.

 

Deze Bridgestone Tour B RX golfballen bedrukken wij voor u t/m 4 pantone-kleuren of full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

Seamless Cover Technology is een Bridgestone-patent dat geen enkele andere fabrikant van golfballen op deze manier kan en mag gebruiken.

Een naadloze bal bereikt absoluut constante vlucht curven, terwijl een model met een naad aanzienlijk inconsistent vlieggedrag produceert, afhankelijk van of de bal op of nabij de naad wordt geraakt. Een verschil dat zowel de leg lengte als de laterale afwijking beïnvloedt.

 

Bestel deze Bridgestone Tour BRX golfballen nu met bedrukking van uw logo, naam of tekst. Stuur ons een bericht: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

 

Lees meer

Contact

Vennestraat 11-W,

Lisse, NL-2161 LE

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Bridgestone Tour B RX met logo bedrukt
Bridgestone Tour B RX met logo bedrukt
Bridgestone Tour B RX met logo bedrukt