Home > Golfballen > Bridgestone > e6 Soft

Bridgestone e6 golfbal met logo opdruk

Bridgestone e6 Golfbal bedrukken

  • Bedrukking t/m 4 kleuren
  • Vanaf 144 stuks
  • Levertijd 10 - 14 dagen
Prijs per stuk, inclusief bedrukking:

144

288

576

1.152

1.728

2,65

2,45

2,35

2,25

2,20

Uw oplage:
Kleur golfbal:
Posities:

Bridgestone e6 golfballen

De geherformuleerde Bridgestone e6 golfbal is ontworpen voor golfers met gemiddelde swingsnelheden die maximale afstand zoeken bij alle slagen. De erfenis van e6 in een constructie die nu gemakkelijker te comprimeren is. De nieuwe tweedelige constructie met lage compressiekern is ontworpen voor hoge balsnelheid met een zacht gevoel. Beschikbaar in wit en optisch geel. Deze Bridgestone e6 Soft golfballen bedrukken wij voor u t/m 4 pantone-kleuren of full-colour. Verpakking per 3 stuks in een doosje, 12 stuks per omdoos.

ZACHT GEVOEL - LANGE AFSTAND

  • 2-delige bal met naadloze omslagtechnologie
  • Verbeterde aerodynamica voor meer controle en nauwkeurigheid
  • Super zacht gevoel - super lange benen6 geel
  • Zeer populair als een logobal
  • Kleuren: wit en fel geel

 

Seamless Cover Technology is een Bridgestone-patent dat geen enkele andere fabrikant van golfballen op deze manier kan en mag gebruiken.

Een naadloze bal bereikt absoluut constante vluchtcurven, terwijl een model met een naad aanzienlijk inconsistent vlieggedrag produceert, afhankelijk van of de bal op of nabij de naad wordt geraakt. Een verschil dat zowel de leglengte als de laterale afwijking beïnvloedt.

 

De nieuwste balkerntechnologie van de Gradational Compression Core Bridgestone.

De bovengemiddelde lengte van de golfballen wordt ook verklaard door de nieuw gepatenteerde balkerntechnologie van Bridgestone Golf. De kern, die geleidelijk van binnen naar buiten verhardt, zorgt voor een betere versnelling en minder zijwaartse spin voor meer richtingsnauwkeurigheid.

 

Bestel deze Bridgestone e6 golfballen nu met bedrukking van uw logo, naam of tekst. Stuur ons een bericht: offerte@profore.com of bel: 033-433 78 32

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

 

Lees meer

Contact

Vennestraat 11-W,

Lisse, NL-2161 LE

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer

Bridgestone e6 golfbal met logo opdruk
Bridgestone e6 golfbal met logo opdruk
Bridgestone e6 golfbal met logo opdruk