Home > Golfballen > Bedrukking

Golfballen Bedrukken?

Meer informatie over de mogelijkheden...

Uw logo wordt aan 1 zijde van de golfbal bedrukt tot wel 5 pms-kleuren. Zelfs een opdruk in full-colour is mogelijk!

Alle golfballen worden door middel van tampondruk voorzien van de bedrukking. Met de speciale 2-componenten inkten zorgt dit voor een optimale slijtvastheid. Zodat uw logo meerdere rondes op de golfbaan zal 'overleven'.

 

De exacte positie van de opdruk op de golfbal kan per merk verschillen.

Uw logo op één positie...

Combineer het printen van twee logo's of tekst op één golfbal! Handig om uw eigen internet-adres te vermelden, of een extra logo of een illustratie.

 

De tweede bedrukking is uiteraard ook in meerdere pms-kleuren mogelijk, tot full color.

Twee logo's aan twee kanten...

Uw logo wordt aan 1 zijde van de golfbal bedrukt. Uw eigen tekst wordt aan keerzijde van de golfbal bedrukt in een standaard lettertype, in een standaard-kleur. Handig om uw internet-adres te vermelden, een tekst of een persoonsnaam.

 

• Minimaal 12 dozijn (144 golfballen)
• Logo opdruk t/m 5 pantone kleuren

• Tekstbedrukking max. 17 tekens per regel, tot 3 regels in hoofdletters

• Tekst-kleuren: zwart, blauw, rood of groen

Uw logo & een tekst...

Drukformaten op golfballen

Golfballen bedrukken met een rechthoekig logo?

Voor het drukken van een rechthoekig logo (of tekst) moet u rekening houden met een maximaal formaat van ca. 30 x 10 mm (kan per golfbalmerk verschillen).

 

Golfballen bedrukken met een vierkant logo?

Heeft u een vierkant logo (of tekst)? Houdt u dan rekening met een maximaal formaat van ca. 20 x 20 mm (kan per golfbalmerk verschillen).

 

Golfballen bedrukken met een cirkelvormig logo?

Bij het bedrukken van een rond logo (of tekst) moet u rekening houden met een diameter van maximaal  ca. 25 mm (kan per golfbalmerk verschillen).

 

  Voordat wij de golfballen gaan bedrukken met uw logo ontvangt u altijd een digitale proef ter beoordeling/akkoord van het drukformaat.

...PMS-Kleuren of full-color?

Wat zijn pms-kleuren en waarom zou u die gebruiken? Heeft uw logo meer dan 5 kleuren, dan kan full color uitkomst bieden. Lees hier meer over het kleurgebruik bij het drukken van golfballen. Neem contact op via 033-433 78 32 of offerte@profore.com Er is altijd meer mogelijk dan u wellicht denkt...

Pantone-kleuren (PMS)

Full-colour (CMYK)

Aanleveren van uw logo...

Informatie over goed bruikbare bestanden ter voorbereiding van druk- en borduurwerk. Adobe Illustrator A1, EPS, JPEG of PDF. documenten zijn vaak voorkomende bestanden. Echter wel in een hoge resolutie van minimaal 300DPI kwaliteit. Voor een juiste reproductie zijn ook de Pantone kleuren van het logo van belang.

De levertijd van logo golfballen...

De levertijd voor golfballen met een logo is afhankelijk van het merk, maar normaal tussen 6 tot 15 werkdagen. Vanaf uw akkoord op de vooraf geleverde digitale drukproef.

Echter voor golf-gifts gelden per artikel andere levertijden. In de meeste gevallen is de levertijd ca. 10 werkdagen.

Profore levert en bedrukt golfballen van alle bekende topmerken, kies uw type golfbal en vraag een offerte voor uw organisatie aan:

Onze complete collectie golfballen

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor bedrijfsgolfdagen en toernooien.

 

Lees meer

Contact

Vennestraat 11-W,

Lisse, NL-2161 LE

© Copyright 2019 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer