bag tags voor nieuwe leden bestellen?

Home > Bag Tags > Opties > Nabestellen

Bij mutaties in het ledenbestand van uw vereniging maken wij het heel eenvoudig om gepersonaliseerde bag tags voor de nieuwe leden bij te bestellen.

 

Maak gebruik van het voordeel van de eenmalige aanschaf van grotere oplages en bestel bij wanneer het u uitkomt tegen dezelfde prijs per stuk.

U hoeft ons dan alleen de gewenste namen door te geven. Binnen enkele werkdagen worden de bag tags voor uw nieuwe leden verstuurd!

 

Neem contact op voor de mogelijkheden: 0252-22 58 03 / sales@profore.com

"Geen minimum aantal bij nabestellingen voor bag tags"

Geen mimimale afname

Bijvoorbeeld: u bestelt 500 bag tags voor het huidige ledenbestand, tegen de beste prijs per stuk. Deze eerste oplage worden in 1 productie gemaakt en bedrukt. Gedurende het lopende seizoen bestelt u per nieuw lid een bag tag, tegen dezelfde prijs per stuk als de eerste oplage. Geen opstart- of voorbereidingskosten! Alleen de verzendkosten komen bij de nabestelling als extra kosten. Dropshipping is uiteraard altijd mogelijk!

 

INDIVIDUEEL GEPERSONALISEERD

 

Onze op maat gemaakte membership bag tags maken wij al bij productie persoonlijk. Wij printen de naam, lidnummer en zelfs pasfoto van uw betalende leden onuitwisbaar op de bag tag. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de bag tag te voorzien van een zelfklevende jaar-insert, bedrukt met de lopende jaar-aanduiding. In een opvallende kleurstelling.

 

Op deze manier wordt elke golftas op uw golfbaan gepersonaliseerd, en is door de marshalls eenvoudiger te zien met wie men te maken heeft.

 

BEDRUKKING IN FULL-COLOUR

 

Om de identiteit van uw vereniging te benadrukken kunnen de bag tags bedrukt worden met foto’s van uw golfbaan. Het clubhuis, één of meerdere sponsorlogo en website-adressen.

 

Profiteer van de lage prijs per stuk van een grotere oplage. Als u gedurende het golfseizoen nieuwe leden bij uw club verwelkomt, bestelt u eenvoudig een nieuwe gepersonaliseerde bag tag voor hen, tegen de prijs per stuk van de eerste opdracht.

 

GRATIS BEDRUKKINGSVOORSTEL EN PROEFMODEL

 

Zullen wij voor u ook een persoonlijk een proefmodel maken? Bedrukt met het logo van uw vereniging en foto’s van uw keuze. Zodat u de kwaliteit en uitstraling van dit unieke product goed kunt beoordelen. Uiteraard sturen wij u deze toe zonder verdere verplichtingen.

Stuur ons uw foto's en logo (in vectorformaat) en vertel ons uw wensen, dan maken wij daarmee een gratis ontwerp voor uw eigen tassenlabel!

 

nu aanvragen

vraag uw gratis ontwerp aan:

Op deze website vindt u een uitgebreide collectie praktische golfgeschenken, logo golfballen, geborduurde kleding en promotiemateriaal voor clubs, bedrijfsgolfdagen en toernooien.

Lees meer

Contact

T +31 (0) 33 433 78 32

E offerte@profore.com

Musholm 115,

Hoofddorp, NL-2133 HR
(bezoek op afspraak)

© Copyright 1993-2021 Profore | All Rights Reserved | Disclaimer